Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès, Barri Les Clotes - a uns passos del Centre.



Aquest pis seminou de 92 metres quadrats construïts i 75,25 metres quadrats útils ofereix una combinació de comoditat i ubicació. Gaudeix d un pis amb bons acabats i bona distribució.



Característiques Destacades:



Dormitoris: Amb un total de 3 dormitoris, dels quals 2 són dobles, tindràs la flexibilitat necessària per adaptar-les a les teves necessitats personals o familiars.



Banys: L habitatge compta amb un bany complet i un lavabo addicional. Això afegeix comoditat.



Acabats: L edifici està equipat amb un ascensor, facilitant l accés al pis. La calefacció elèctrica amb bomba de calor/fred assegura que gaudeixis d un ambient agradable durant tot l any, mentre que la fusteria exterior d alumini i el terra de gres ofereixen durabilitat.



Cuina i Safareig: La cuina és quadrada i molt funcional. El safareig aporta un espai extra pels estris de neteja.



Aparcament Inclòs: Aquest pis ve amb una plaça d aparcament, una característica molt valuosa per a aquells que valoren la comoditat i la seguretat del seu vehicle.



Aquesta propietat és perfecta per a aquells que busquen una vida còmoda en un entorn urbà, a només uns passos del centre de Vilafranca del Penedès, amb les seves botigues, restaurants i serveis.



No deixis passar l oportunitat d adquirir aquest habitatge. Posa t en contacte avui mateix per obtenir més informació, programar una visita i descobrir tots els detalls que aquesta propietat té per oferir.



Preu No negociable

Característiques principals

Superficie: 92 m² Dormitoris: 3 Aseos: 1 Banys: 1

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat